Εκδήλωση DekaAgro

Η εταιρία Dekagro, πρώην Ελλαγρολιπ, με πολυετή παρουσία στο χώρο των λιπασμάτων και ως ηγέτιδα δύναμη στην ελληνική αγορά ,είναι η εταιρεία που φέρνει τη νέα εποχή στη θρέψη φυτών τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Στόχος της εταιρείας Dekagro είναι να προσφέρει την τεχνογνωσία της για την ανάπτυξη της γεωργίας και το εισόδημα των παραγωγών.

Για το λόγο αυτό, προσκάλεσε τους συνεργάτες της σε μια εκδήλωση εορτασμού της απερχόμενης χρονιάς και καλωσορίσματος της νέας ενόψει της έκθεσης Agrotica 2024, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 1-4 Φεβρουαρίου 2024.

Εκεί η Θρακική Σποροπαραγωγή, τιμήθηκε με την πλακέτα της Dekagro ως μια από τις καλύτερα συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Το βραβείο παρέλαβαν η Πρόεδρος Δήμητρα Παρασάκη και η Διευθύνουσα Σύμβουλος Ελευθερία Παρασάκη.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία λιπασμάτων για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, καθώς και τους συνεργαζόμενους παραγωγούς μας, που εμπιστεύονται την κορυφαία ποιότητα λιπασμάτων και ακολουθώντας τις νέες τάσεις σε βιοδιεγέρτες και μικροοργανισμούς, επενδύεει σε νέες τεχνολογίες.

Άλλες δημοσιεύσεις

Newsletter